Græse Gl. Skole

Lidt om huset
Græse Gl. Skole har siden 1907 været det lokale samlingssted og kulturhus for landsbyerne Græse og Sigerslevvester. Huset er beliggende mellem Græse landsby og Sigerslevvester landsby i naturskønne omgivelser med store grønne arealer til alle sider.

Petanquebane kan benyttes af såvel lokale beboere som private lejere af skolen.

Huset fungerer som Kulturhus, sådan at forstå, at kommunens foreninger kan benytte det til sine arrangementer.


Vilkår for at låne huset
Foreninger kan anvende salen og skolestuen i Græse Gamle Skole til aktiviteter.

Foreninger søger om lån af lokalerne via Foreningsportalen.

Borgere bosiddende i Frederikssund Kommune kan leje Græse Gamle Skole, når der er overskudskapacitet på fredage, lørdage, søndage og helligdage.
Her kan du læse mere om leje af Græse Gamle Skole


Husets lokaler

Køkken
Køkkenet er et veludstyret anretterkøkken med alm. komfur med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, stor Moccafour kaffemaskine, køleskab med frys + ekstra køleskab i garderoben. Køkkenet er renoveret i 2009.Der er komplet service, bestik og glas til 100 personer. Almindeligt køkkengrej, gryder, pander og skåle.Lille spisekammer med god afsætningsplads.
Salen
Salen ligger i umiddelbar tilknytning til anretterkøkkenet.Det er plads til maksimalt 150 personer (siddende).WiFi, 86″ touchscreen og klaver forefindes. Elstik til 380 volt. Musikanlæg kan kun benyttes af husets foreninger. Private lejere må selv medbringe evt. anlæg.
Skolestuen
Den gamle skolestue i rød skolebygning indeholder borde og stole til 24 personer samt sofaarrangement til 8 personer. WiFi og adgang til klaver.I tilknytning til skolestuen er der køleskab og et lille tekøkken uden service, hvor der kan brygges kaffe m.m.
Stuen
I den lille stue er der cafémøbler med plads til 24 personer.

Udstyr
Huset råder over både 86″ touchscreen, lydanlæg, overhead, klaver m.m. Dette kan gratis benyttes i huset. Det lejes ikke ud til brug uden for huset.

Lejer/låner skal efter endt brug rengøre inventar, møbler, service m.m. og sætte det på plads. Lokalerne skal i øvrigt afleveres ryddelige, og gulvene skal være fejet.

Kontakt og adresse
Huset kontaktes på flg. måde:

Margit Juel
Telefon: 51 22 51 77
margitjuelj@mail.dk
Husets adresse: Græse Gl. Skole
Græse Skolevej 21, Græse
3600 Frederikssund

Husets brugerråd

Formand Margit Juel (Foredragsforeningen)
margitjuelj@mail.dk
Sekretær Jeanette Johnsen (Teaterforeningen)
Medlem Otto Pedersen (Foredragsforeningen)
Medlem Niels Sander (Get It On LIners)