Kunstnere

Værker

Steder

Diverse

Kunst i Korridorerne

Frederikssund Ungdomsskole og Boligselskabet Rosenvænget har under ledelse af den lokale kunstner og kunstpædagog Ida Trier de sidste tre måneder af af 2013 gennemført et kunstprojekt i højhuset på Heimdalsvej i Frederikssund, også kaldet Kilometerhuset.

Her har Ida Trier sammen med beboere fra bebyggelsen Frederikssund Nord og unge fra kommunen dekoreret de to gennemgange gennem den store boligkarré – i alt 42 meter dekoration i form af maleri og fotokunst.

Temaerne for projektet har været ’mangfoldighed, kulturmøder og religiøse islæt’. Undervejs har man arbejdet i husets beboerlokale, og projektet er forløbet over ti eftermiddage a fire timer og fire weekendworkshops a syv timer. Det har været gratis at deltage, men man har selv skullet have madpakke med.

Frederikssund Kommunes hjemmeside bragte denne reportage om kunstprojektet Kunst i Korridorerne.

Bilag

Beboerrådgiver Ida Holgersen fra Boligselskabet Rosenvænget (med afdelinger flere steder i Frederikssund, herunder dele af bebyggelsen Frederikssund Nord og herunder Kilometerhuset) har givet Ida Trier dette ‘skudsmål’ (citeret fra Ida Triers hjemmeside):

“Ida Trier har lavet flere dekorationsprojekter sammen med beboerne i Boligselskabet Rosenvænget i forskellige afdelinger her i Frederikssund. Da Ida også har udviklet vores logo, kender hun vores stil og har vores værdier med hele vejen igennem. Udover at være fagligt velfunderet rent kunstnerisk er Ida også nem at arbejde sammen med, og kan engagere alle beboergrupper. I det hele taget er vi glade for vores samarbejde med Ida, fordi hun leverer kvalitet til en overskuelig pris, og hun er i øjenhøjde med vores beboere.”

Kunstnere

Værker

Steder

Diverse