Kunstnere

Værker

Steder

Diverse

Lene Christensen

Lene Christensen, født 1953, uddannet på Kunsthåndværkerskolens grafiske linje, arbejder med tegning, maleri og akvarel.

Lene Christensen deltog i 2009 i Frederikssund Kunstforenings forårsudstilling sammen med de to andre ”eventyrlige kolorister” Claus Bojesen og Torben Bohse. Kunstforeningens program citerer hende for denne beskrivelse af sig selv:

”Jeg ønsker at formidle stemninger, bevægelse og rytme i mine malerier. Jeg er meget afhængig af musikken som skaber min trang til at udtrykke mig i væsener og eventyr på lærredet. Jeg håber at kunne skabe en dialog mellem maleri og menneske.”

Og Kunstforeningen citerer kunsttidsskriftet North Art Magazine for dette portræt:

“Lene Christensen er en fremragende kolorist med en stor spændvidde på sin palet… Hendes billedverden er fabulerende og fantaserende med en børnetegningsagtig streg og med landskaber og fugle, en rød sol, huse og tårne som gennemgående motiver…”

Lene Christensen LM marts 2009

Illustration fra omtalen af udstillingen på Frederikssund Kommunes hjemmeside.

Værker af Lene Christensen i Frederikssund

Maleri af kvinde og fugl, befinder sig på Frederikssund Gymnasium. Foto Nils B. Jentoft. Man kan formode at værket er købt på ovennævnte udstilling i 2009.

lene-christensen-dramatisk-fugl-nr-14

Kilder, link og litteratur

Omtale af Frederikssund Kunstforenings forårsudstilling 2009 Tre eventyrlige kolorister på Frederikssund Kommunes hjemmeside.

Kunstnere

Værker

Steder

Diverse