Kunstnere

Værker

Steder

Diverse

Else Agger

Else Agger, født 13. august 1943, billedkunstner, bor i Ølstykke. Hun er ud af en kunstnerisk familie og uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København.

Else Agger er en meget produktiv klassisk-naivistisk maler/tegner og illustrator med et særligt håndelag og sin helt egen stil. Hun har desuden lavet væg- og glasmalerier, messehagler og forskelligt kunsthåndværk.

Ved Toftehøjskolen i Ølstykke har Else Agger i 1996 udsmykket et tank-tårn med glade naturmotiver. Foto Udendørs Kunst i Danmark, KØS-samlingen.

Værker af Else Agger i Frederikssund

Else Agger har udstillet tre gange hos Personalets Kunstforening på Frederikssund Sygehus – i 1984 og 1990 samt 2002 hvor kunstforeningen havde 25års jubilæum. Som ved tidligere jubilæer begavede kunstforeningen medlemmerne med et stykke original grafik, denne gang af Else Agger – et arbejde med hendes sædvanlige glade farver og med et lokalt motiv fra Skyllebakken i Frederikssund.

Udsnit fra Personalets Kunstforenings scrapbog med opslag om jubilæumsudstillingen med medlemsgaven i form af et maleri af Else Agger med det lokale motiv fra Skyllebakken i Frederikssund. Se også opslaget i pdf. Se også det gengivne udklip fra personalebladet Nyt om Sundhedsvæsenet 1 2002.

Kilder, link og litteratur

Else Agger hos Galleri Knud Grothe.

Kunstnere

Værker

Steder

Diverse